De syv dødssynder podcast

De syv dødssynder – Folkekirken.dk

De syv dødssynder | Folkekirken.dk

… Christiane Vejlø i denne podcastserie tilbage til de syv berømte dødssynder og undersøger, hvilken rolle de spiller for det moderne menneske.

Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling slynger os fremad i stor hast? Hvad kan fortiden lære os om fremtiden?Sammen med præst Lars Gustav Lindhardt og forfatter Knud Romer søger teknologieksperten og fremtidsmennesket Christiane Vejlø i denne podcastserie tilbage til de syv berømte dødssynder og undersøger, hvilken rolle de spiller for det moderne menneske. 

Lytte til De syv dødssynder Podcast

De syv dødssynder. Folkekirken. Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling slynger os fremad i stor hast?

De syv dødssynder on Apple Podcasts

6. apr. 2021 — Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling slynger os fremad i stor hast?

Ny Podcast: De Syv Dødssynder – ELEKTRONISTA –

Ny Podcast: De Syv Dødssynder – ELEKTRONISTA

12. apr. 2021 — Sammen med præsten og forfatteren søger teknologiekspert Christiane Vejlø i en podcastserie på syv afsnit tilbage til de 7 berømte dødssynder og …

De syv dødssynder – Spotify

De syv dødssynder | Podcast on Spotify

Listen to De syv dødssynder on Spotify. Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udviklingslynger os fremad i stor hast?

Listen to De syv dødssynder on Spotify.

Podcast om de syv dødssynder er stimulerende, men ujævn i …

2. sep. 2021 — I folkekirkens podcast ”De syv dødssynder” taler præst Lars Gustav Lindhardt og forfatter Knud Romer om synd før og nu.

De syv dødssynder – Spreaker

De syv dødssynder

De syv dødssynder. Listen on. Spreaker Podcast Player. Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling

Listen in to popular podcasts and radio shows from around the world or start your own with Spreaker!

De syv dødssynder – Danske Podcasts

De syv dødssynder – Danske Podcasts

De syv dødssynder. Folkekirken. Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udvikling slynger os fremad i stor hast?

Hvad vil det sige at være menneske i en tid, hvor teknologi og accelereret udviklingslynger os fremad i stor hast? Hvad kan fortiden lære os om fremtiden?

Keywords: de syv dødssynder podcast